Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.

Footgolf Experience maandag 9 september 2019

 

Maandag 9 september, Golfclub Hoogland.

9 september was het dan zover, de Footgolf experience van de Eemland Business Games. Een beleving die wij onze deelnemers graag mee wilden geven, Footgolf is namelijk niet zomaar een sport.

In samenwerking met de Footgolf Society Club (FSC) Amersfoort, hebben wij deze experience voorbereid. Namens de FSC heeft Voorzitter & Ex Nederlands Kampioen Footgolf Simon Wetzel een clinic gegeven en hierna hebben de deelnemers een 9-holes duo toernooi gespeeld.

 

Na 30 minuten Clinic was het tijd voor een heerlijke en gezonde smoothie en boden wij het podium aan Gamespeaker Anne Bakker van Sportivate. Na 10 minuten was ieder geboeid en geïnspireerd om de baan op te gaan in duo’s om met elkaar te gaan spelen. Iedere experience willen wij een bedrijf het podium bieden. Daarbij zullen zij ook het onderwerp vitaliteit aansnijden! Wat doen zij aan vitaliteit en waarom?

   

In flights van 3 koppels gingen we de gezonde competitie aan. Gaandeweg kwamen onze deelnemers er ook achter dat het niet zo eenvoudig, als dat het lijkt. En je erg ontspannen moet zijn tussen de oren, wil je dit goed kunnen uitvoeren. En een belangrijke les voor allen: Op 1 hole kan je niet winnen, maar wel verliezen

Na 9 holes, wat sloten en bunkers verder, waren er 2 koppels gelijk geëindigd met 36 & 38 schoten. Het ene duo strijde om plek 1 en de andere om plek 3. Een shootout moest de beslissing geven! Na 9 holes, veel lol, nieuwe sportieve ervaring, de nodige frustraties en spannende shootouts, was het tijd voor een heerlijk verzorgd buffet. 

En zo kwam er aan deze Footgolf experience een einde en kijken we terug op een geslaagd event waarbij de experience centraal stond. Wij hebben de nodige toezeggingen ontvangen van bedrijven die er graag de volgende keer weer bij zijn. Voor 2020, hebben wij al 2 x de Footgolf experience op de agenda gezet.

   

Wil jij ook een experience bijwonen met je bedrijf of zakenrelaties, kijk dan op https://www.eemlandbusinessgames.nl/ voor het programma en contactgegevens.

What’s next - Padel Experience: donderdag 31 oktober

Archief